Beton amprentat Slatina

Beton Amprentat SlatinaBeton Amprentat Slatina : betonul este cel mai popular material folosit pentru pavarea suprafetelor. Foloseste tehnica betonului amprentat – o varianta moderna, imbunatatita a betonului care ofera nu doar rezistenta, ci si posibilitatea de a pune in practica orice idee creativa.

Betonul amprentat poate fi aplicat pe orice suprafata care suporta betonare, asadar poate fi folosit pentru alei in curte si gradina, poteci, dar si pentru tersase sau fatade. Ca design, poti alege modele care imita piatra, caramida, ardezia sau modele personalizate prin forma si culoare.

Ca sa te asiguri ca pavajele din beton amprentat rezista mult timp, consulta o echipa de specialisti si alege tipul potrivit de beton in functie de suprafata amenajata. Totodata, ai grija sa cureti si sa reimprospatezi periodic aspectul acestora lacuindu-le cu solutii speciale! (vezi portofoliu)

Cere o Oferta de Pret in Slatina – Vei primi un raspuns in maxim 24h!

» vanzari@beton-amprentat.net «


    Introduceti codul de securitate captcha

    Beton Amprentat Slatina (Caracal, Bals, Corabia, Scornicesti, Draganesti-Olt, Piatra Olt, Potcoava si toate localitatile din judetul Olt)

    Sună la 0769 337 219
    error: