Beton amprentat Baia Mare

Beton amprentat Baia MareBeton Amprentat Baia Mare : curtile mici din zonele urbane pot capata un aspect deosebit, in armonie cu stilul arhitectural al casei atunci cand se foloseste betonul amprentat ca baza pentru pavaje. Acest tip de beton decorativ se aplica mai rapid si este deosebit de rezistent.

Deoarece betonul amprentat nu are o culoare si un model prestabilite, ci poate fi imprimat in orice combinatii cromatice si modelat cu forme si motive diverse, ofera posibilitatea de a pune in practica orice stil de amenajare, de cel rustic si pana la cele mai moderne sau creative idei.

Betonul amprentat poate capata texturi care imita cu realism alte tipuri de pavaje, precum piatra, gresia sau ardezia. Totodata, el poate avea imprimate elemente diverse care sa personalizeze spatiul, precum logo-urile. Contacteaza echipa noastra de specialisti in decor exterior! (vezi portofoliu)

Cere o Oferta de Pret in Baia Mare – Vei primi un raspuns in maxim 24h!

» vanzari@beton-amprentat.net «


    Introduceti codul de securitate captcha

    Beton Amprentat Baia Mare (Sighetu Marmatiei, Borsa, Baia-Sprie, Viseu de Sus, Targu-Lapus, Seini, Somcuta Mare, Ulmeni, Tautii Magheraus, Cavnic, Salistea de Sus, Dragomiresti si toate localitatile din judetul Maramures)

    Sună la 0769 337 219
    error: