Beton amprentat Targu Jiu

Beton amprentat Targu JiuBeton Amprentat Targu Jiu : fie ca sunt alei in exterior, fie ca sunt pardoseli in interior, pavajele destinate accesului facil ar trebui sa fie rezistente, dar si estetice. Betonul amprentat este un sistem de pavare convenabil care imbina excelent rolul decorativ cu durabilitatea!

Din beton amprentat pot fi turnate pavaje care capata o gama variata de culori si sunt imprimate cu modele decorative diverse. La final, rezulta pavaje care imita piatra, caramida, gresia sau pavaje autentice in diferite combinatii cromatice, cu elemente de identitate imprimate (logo-uri).

Pentru a obtine alei si pardoseli din beton amprentat care sa aiba un aspect impecabil si sa reziste cat mai bine in timp, este indicat sa lucrezi cu meseriasi cu experienta. Echipa noastra de profesionisti iti sta la dispozitie pentru orice fel de amenajari decorative cu beton! (vezi portofoliu)

Cere o Oferta de Pret in Targu Jiu – Vei primi un raspuns in maxim 24h!

» vanzari@beton-amprentat.net «


    Introduceti codul de securitate captcha

    Beton Amprentat Targu Jiu (Motru, Rovinari, Bumbesti-Jiu, Targu Carbunesti, Turceni, Tismana, Novaci, Ticleni si toate localitatile din judetul Gorj)

    Sună la 0769 337 219
    error: