Beton amprentat Sibiu

Beton Amprentat SibiuBeton Amprentat Sibiu : amenajarea gradinilor situate pe un teren dificil este o provocare! Pentru alei decorative care sa transforme aceste spatii din punct de vedere estetic si sa le faca perfect functionale, opteaza pentru beton amprentat – un sistem de pavare practic si rezistent.

Betonul amprentat poate fi aplicat atat pe suprafetele orizontale, cat si verticale sau inclinate, astfel incat este adecvat pentru alei in panta, serpuite sau pentru alei create prin terasare. Suprafetele finisate sunt impermeabile, antiaderente, fiind usor de circulat indiferent de vreme.

Beneficiul major pe care il aduce betonul amprentat este posibilitatea de a pune in practica orice fel de design, in stil modern sau rustic. Cu ajutorul culorilor si sabloanelor aplicate pot fi create texturi, modele, combinatii cromatice deosebit de placute din punct de vedere vizual! (vezi portofoliu)

Cere o Oferta de Pret in Sibiu – Vei primi un raspuns in maxim 24h!

» vanzari@beton-amprentat.net «


    Introduceti codul de securitate captcha

    Beton Amprentat Sibiu (Medias, Cisnadie, Avrig, Agnita, Dumbraveni, Talmaciu, Copsa Mica, Saliste, Miercurea Sibiului, Ocna Sibiului si toate localitatile din judetul Sibiu)

    Sună la 0769 337 219
    error: