Beton amprentat Suceava

Beton amprentat SuceavaBeton amprentat Suceava : de ce recomanda expertii in amenajari beton amprentat pentru alei? Acest sistem de pavare te ajuta sa pui in practica orice fel de idee creativa de decor, fiind disponibil in culori si modele variate, este rezistent si are costuri convenabile pe termen lung.

Pentru orice fel de alei – de la cele destinate traficului auto si pana la aleile inguste, serpuite printre straturile de flori – betonul amprentat este o alegere practica deoarece este usor de montat si are un aspect unitar, continuu, fara sa lase loc vegetatiei sa creasca in interiorul pavajelor.

Pentru un aspect estetic aparte, poti opta pentru alei din beton amprentat care sa redea combinatii cromatice deosebite, alei care imita textura si aspectul pietrei naturale sau alei cu diverse desene geometrice, asimetrice, liniare, florale, logo-uri etc.. (vezi portofoliu)

Cere o Oferta de Pret in Suceava – Vei primi un raspuns in maxim 24h!

» vanzari@beton-amprentat.net «


    Introduceti codul de securitate captcha

    Beton Amprentat Suceava (Falticeni, Radauti, Campulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Vicovu de Sus, Gura Humorului, Dolhasca, Liteni, Salcea, Siret, Cajvana, Frasin, Brosteni, Milisauti, Solca si toate localitatile din judetul Suceava)

    Sună la 0769 337 219
    error: