Beton amprentat Resita

Beton Amprentat ResitaBeton Amprentat Resita : daca preferi modalitatile neconventionale de amenajare a curtii si gradinii in locul pietrei, dalelor sau pavalelelor, betonul amprentat este o solutie pe care trebuie neaparat sa o iei in considerare! Acesta poate avea o gama variata de culori si modele.

Betonul amprentat poate inlocui cu succes sistemele de pavare clasice, fiind deosebit de estetic si foarte rezistent in timp. Datorita compozitiei imbunatatite si stratului protector, finisajele sunt impermeabile, nu se lasa si nu se crapa in timpul iernii sau sub presiunea traficului.

In ceea ce priveste designul pavajelor din beton amprentat, poti alege sa redai aspectul unor materiale clasice precum marmura, granitul, mozaicul, piatra de rau, deoarece betonul decorativ poate capata texturi, forme si culori diverse sau sa pui in practica un decor original! (vezi portofoliu)

Cere o Oferta de Pret in Resita – Vei primi un raspuns in maxim 24h!

» vanzari@beton-amprentat.net «


    Introduceti codul de securitate captcha

    Beton Amprentat Resita (Caransebes, Bocsa, Moldova Noua, Oravita, Otelu Rosu, Anina, Baile Herculane si toate localitatile din judetul Caras Severin)

    Sună la 0769 337 219
    error: