Beton amprentat Bacau

Beton amprentat BacauBeton Amprentat Bacau : o gradina sau o curte de mari dimensiuni are nevoie de alei practice care sa faciliteze accesul dintr-o parte in alta. Foloseste betonul amprentat – un sistem de pavare modern – in cazul in care iti doresti un tip de pavaj economic, rezistent si rol ornamental.

Cu ce este diferit betonul amprentat fata de alte tipuri de pavaje? In primul rand, posibilitatatile de decor oferite de betonul amprentat sunt nelimitate. Acesta poate imita textura pavajelor concurente si poate avea o gama variata de culori si motive decorative imprimate.

In ceea ce priveste metoda de aplicare si rezistenta, betonul amprentat este foarte avantajos. Acesta se monteaza rapid creand un spatiu continuu, unitar, care nu permite vegetatiei sa rasara in interior, este rezistent pe timp de iarna si sub presiunea traficului pietonal sau auto. (vezi portofoliu)

Cere o Oferta de Pret in Bacau – Vei primi un raspuns in maxim 24h!

» vanzari@beton-amprentat.net «


    Introduceti codul de securitate captcha

    Beton Amprentat Bacau (Onesti, Moinesti, Comanesti, Buhusi, Darmanesti, Targu Ocna, Slanic-Moldova si toate localitatile din judetul Bacau)

    Sună la 0769 337 219
    error: