Beton amprentat Targu Mures

Beton Amprentat Targu MuresBeton Amprentat Targu Mures : o solutie deosebita pentru crearea de pavaje decorative in casa si in afara ei este betonul amprentat. Acest sistem de pavare este rezistent, se intretine usor in orice anotimp si, in plus, are un rol decorativ care depaseste optiunile estetice ale pavajelor scumpe.

Cu beton amprentat pot fi realizate deopotriva pavaje cu aspect original si pavaje care recreaza aspectul altor materiale precum piatra naturala, caramida, gresia, zidaria, calcarul. In interior, acest tip de beton este perfect pentru pardoseli si pereti in living, pivnita, bucatarie, balcon.

In afara casei, betonul amprentat poate fi utilizat pentru a construi alei rezistente pentru trafic pietonal si auto, dar si pentru fatada casei, terasa, piscina, garduri. Colaboreaza cu echipa noastra de profesionisti pentru a obtine finisaje rezistente si frumoase din beton amprentat! (vezi portofoliu)

Cere o Oferta de Pret in Targu Mures – Vei primi un raspuns in maxim 24h!

» vanzari@beton-amprentat.net «


    Introduceti codul de securitate captcha

    Beton Amprentat Targu Mures (Reghin, Sighisoara, Tarnaveni, Ludus, Sovata, Iernut, Sarmasu, Ungheni, Miercurea Nirajului, Sangeorgiu de Padure si toate localitatile din judetul Mures)

    Sună la 0769 337 219
    error: