Beton Amprentat Timisoara

Beton amprentat TimisoaraBeton amprentat Timisoara : pavajele destinate unei deplasari optime prin curte si gradina trebuie sa fie functionale, dar si estetice. Opteaza pentru beton amprentat un sistem de pavare a suprafetelor care aduce ca beneficii estetica placuta, durabilitatea si costurile avantajoase.

Datorita procedeului de aplicare, betonul amprentat ofera posibilitati nenumarate de decor. Acesta nu este disponibil ca anumite modele predefinite, precum gresia (de ex.), ci este colorat si modelat cu ajutorul unor sabloane, astfel incat poate avea modele decorative si texturi deosebit de variate.

Pentru alei cu aspect precis, se recomanda colaborarea cu meseriasi care stapanesc foarte bine tehnica imprimarii. Contacteaza echipa noastra de specialisti in pavari exterioare si interioare cu beton amprentat pentru idei de décor creative si lucrari executate impecabil! (vezi portofoliu)

Cere o Oferta de Pret in Timisoara – Vei primi un raspuns in maxim 24h!

» vanzari@beton-amprentat.net «


    Introduceti codul de securitate captcha

    Beton Amprentat Timisoara (Lugoj, Sannicolau Mare, Jimbolia, Recas, Faget, Buzias, Deta, Gataia, Ciacova si toate localitatile din judetul Timis)

    Sună la 0769 337 219
    error: