Beton amprentat Brasov

Beton Amprentat BrasovBeton Amprentat Brasov  : foloseste potentialul betonului amprentat pentru a realiza cele mai frumoase si mai rezistente alei in curte si in gradina! Acest sistem de pavare poate fi folosit in orice spatiu, deoarece are un procedeu simplu de montaj si costuri convenabile pe termen lung.

Gama variata de culori specifice betonului amprentat este un avantaj putine tipuri de pavaje il au. La acesta, se adauga faptul ca suprafetele pavate cu beton amprentat pot fi modelate cu ajutorul matritelor astfel incat sa poata avea diferite texturi sau desene/elemente decorative.

Specialistii spun ca pentru a avea alei decorative personalizate create cu beton amprentat poti combina contraste cromatice deosebite cu motive decorative in functie de preferinte. Pentru o amenajare unitara, poti imprumuta elemente decorative din arhitectura casei! (vezi portofoliu)

Cere o Oferta de Pret in Brasov – Vei primi un raspuns in maxim 24h!

» vanzari@beton-amprentat.net «


    Introduceti codul de securitate captcha

    Beton Amprentat Brasov (Fagaras, Sacele, Zarnesti, Codlea, Rasnov, Victoria, Rupea, Ghimbav, Predeal si toate localitatile din judetul Brasov)

    Sună la 0769 337 219
    error: