Beton amprentat Ploiesti

Beton Amprentat PloiestiBeton Amprentat Ploiesti : betonul amprentat este o idee de luat in calcul pentru amenajarea gradinilor si a spatiilor verzi. Il poti folosi pentru a obtine alei decorative, perfect functionale, care sa faciliteze accesul si deplasarea in orice colt al gradinii, indiferent de starea vremii.

Cu beton amprentat, este simplu sa construiesti alei inguste, alei serpuite sau alei largi, deoarece se aplica rapid prin turnare. Cea mai importanta etapa a acestui sistem de pavare este finisarea/amprentarea in urma careia sunt obtinute texturi si modele decorative diverse.

Realizata cu precizie, amprentarea poate avea ca rezultat orice fel de modele decorative, de la cele care imita alte tipuri de pavaje considerate costisitoare sau dificil de procurat si montat precum piatra de munte, ardezia, granitul si pana la modele personalizate. (vezi portofoliu)

Cere o Oferta de Pret in Ploiesti – Vei primi un raspuns in maxim 24h!

» vanzari@beton-amprentat.net «


    Introduceti codul de securitate captcha

    Beton Amprentat Ploiesti (Campina, Baicoi, Breaza, Mizil, Comarnic, Valenii de Munte, Boldesti-Scaeni, Urlati, Sinaia, Busteni, Plopeni, Slanic, Azuga si toate localitatile din judetul Prahova)

    Sună la 0769 337 219
    error: