Beton amprentat Bucuresti

Beton Amprentat Bucuresti : alegerea tipului de pavaj specific gradinii depinde in mare parte de preferintele de amenajare. Exista insa, un sistem de pavare, care poate reda aproape orice stil architectural! Este vorba despre betonul amprentat, o solutie perfecta pentru aleile din gradina.

Betonul amprentat poate avea o gama variata de culori si modele astfel incat sa puna in aplicare orice idee creativa de decor. El poate imita piatra, gresia, caramida si poate avea aspecte absolut originale, fiind deseori folosit pentru a oferi un plus de personalitate spatiilor exterioare.

Pe langa aspectul estetic deosebit, betonul amprentat ofera si rezistenta. Suprafetele acoperite cu beton amprentat sunt acoperite de un strat protector, impermeabil si antiaderent astfel incat aleile sa poata fi usor practicabile in conditii de umezeala, inghet, dezghet. (vezi portofoliu)

Cere o Oferta de Pret in Bucuresti – Vei primi un raspuns in maxim 24h!

» vanzari@beton-amprentat.net «


    Introduceti codul de securitate captcha

    Beton Amprentat Bucuresti (Voluntari, Pantelimon, Buftea, Popesti-Leordeni, Bragadiru, Chitila, Otopeni, Magurele si toate localitatile din judetul Ilfov)

    Sună la 0769 337 219
    error: