Beton amprentat Arad

Beton amprentat AradBeton amprentat Arad : betonul amprentat se foloseste pentru pavarea oricarui tip de suprafata pe care, in mod normal, se poate turna beton, fiind ideal pentru alei rezistente la trafic pietonal si auto, fatadele caselor, pardoselile si peretii teraselor, imprejurimile piscinei.

Marele avantaj pe care betonul amprentat il are in fata betonului clasic si a multor altor tipuri de pavaje este aspectul sau estetic deosebit. Suprafetele finisate cu beton decorativ pot avea o multime de culori si pot fi imprimate cu modele si elemente geometrice, liniare sau logo-uri.

Betonul amprentat poate sa imite aspectul altor materiale de pavaj, preucm mozaicul, marmura, travertinul, fara sa faca rabat la caliatate. Pavajele obtinute cu beton amprentat sunt impermeabile si antiaderente astfel si isi pastreaza aspectul timp indelungat. (vezi portofoliu)

Cere o Oferta de Pret in Arad – Vei primi un raspuns in maxim 24h!

» vanzari@beton-amprentat.net «


    Introduceti codul de securitate captcha

    Beton Amprentat Arad (Pecica, Santana, Lipova, Ineu, Chisineu Cris, Nadlac, Curtici, Pancota si Sebis si toate localitatile din judetul Arad)

    Sună la 0769 337 219
    error: