Beton amprentat Deva

Beton amprentat DevaBeton Amprentat Deva : o gradina de vis este amenajata cu alei decorative deosebit de frumoase care completeaza perfect designul unitar al spatiului verde. Foloseste betonul amprentat pentru a obtine cai de acces estetice si perfect functionale pe orice fel de vreme!

Aleile din beton amprentat pot fi colorate intre-o varietate mare de culori si combinatii de culori. Mai mult, suprafetele pot fi imprimate astfel incat sa rezulte modele decorative geometrice, liniare, circulare sau sa imite texture ale altor tipuri de pavaje, precum piatra, caramida.

Deoarece este antiderapant si impermeabil, betonul amprentat faciliteaza accesul atat vara, cat si iarna, este usor de curatat si de intretinut. Suprafetele finisate sunt stabile, nu se lasa si nu se crapa din cauza gerului sau sub presiunea traficului intens auto sau pietonal. (vezi portofoliu)

Cere o Oferta de Pret in Deva – Vei primi un raspuns in maxim 24h!

» vanzari@beton-amprentat.net «


    Introduceti codul de securitate captcha

    Beton Amprentat Deva (Hunedoara, Petrosani, Vulcan, Lupeni, Petrila, Orastie, Brad, Simeria, Calan, Hateg, Uricani, Geoagiu, Aninoasa si toate localitatile din judetul Hunedoara)

    Sună la 0769 337 219
    error: