Beton Amprentat Miercurea Ciuc

Beton Amprentat Miercurea CiucBeton Amprentat Miercurea Ciuc : pardoselile din interiorul casei pot avea un aspect estetic deosebit cu ajutorul sistemului de pavare numit beton amprentat. Acesta se foloseste mai ales in spatii precum hoteluri, pensiuni, case de vacanta, dar poate fi montat in orice locuinta.

Foloseste betonul amprentat este potrivit pentru pardoselile incaperilor intens circulate precum holurile si pentru peretii incaperilor spatioase, precum peretii livingurile. El se potriveste foarte bine si in bucatarii, pivnite, bai sau pe balcon, fiind rezistent la umezeala si abur.

Cele mai populare modele de beton amprentat in interior sunt cele care imita textura gresiei, faiantei, lemnului, in orice combinatii de culori. Contacteaza meseriasii nostri in amprentarea betonului pentru a obtine amenajari interioare desosebit de creative si rezistente! (vezi portofoliu)

Cere o Oferta de Pret in Miercurea Ciuc – Vei primi un raspuns in maxim 24h!

» vanzari@beton-amprentat.net «


    Introduceti codul de securitate captcha

    Beton Amprentat Miercurea Ciuc (Odorheiu Secuiesc, Gheorgheni, Toplita, Cristuru Secuiesc, Vlahita, Balan, Borsec, Baile Tusnad si toate localitatile din judetul Harghita)

    Sună la 0769 337 219
    error: