Beton amprentat Sfantu Gheorghe

Beton Amprentat Sfantu GheorgheBeton Amprentat Sfantu Gheorghe : o modalitate simpla, dar eficienta pentru a obtine alei estetice pentru curte si gradina este utilizarea betonului amprentat. Tehnica presupune turnarea de pavaje dintr-o compozitie speciala de beton care, apoi, este colorata si imprimata cu modele decorative.

Aleile din beton amprentat sunt foarte rezistente atat datorita compozitiei imbunatatite cu fibre eleastice care dau stabilitate pavajelor, cat si datorita stratului colorant cu rol protector care da pavajelor impermeabilitate si aderenta, astfel incat acestea sa nu crape si sa nu se deterioreze.

Tranforma-ti gradina intr-un spatiu frumos amenajat cu alei frumoase si rezistente! Nu ezita sa ne contactezi, deoarece echipa noastra de specialisti cu o vasta experienta in executia de pavaje cu beton amprentat te asteapta cu idei creative si tehnici de amprentare moderne! (vezi portofoliu)

Cere o Oferta de Pret in Sfantu Gheorghe – Vei primi un raspuns in maxim 24h!

» vanzari@beton-amprentat.net «


    Introduceti codul de securitate captcha

    Beton amprentat Sfantu Gheorghe (Targu Secuiesc, Covasna, Baraolt, Intorsura Buzaului si toate localitatile din judetul Covasna)

    Sună la 0769 337 219
    error: