Beton amprentat Ramnicu Valcea

Beton amprentat Ramnicu ValceaBeton amprentat Ramnicu Valcea : pentru lucrarile de constructie a aleilor de gradina exista materiale alternative la solutiile clasice, care au costuri convenabile fara a face compromisuri in ceea ce priveste aspectul estetic, rezistenta sau intretinerea. Unul dintre acestea este betonul amprentat.

Betonul amprentat se aplica prin turnare. Dupa acoperirea suprafetelor si colorarea acestora, urmeaza amprentarea care consta in modelarea suprafetei cu texturi diverse care imita piatra, caramida, gresia sau cu modele decorative originale – geometrice, liniare, logo-uri.

Suprafetele rezultate sunt antiaderente si impermeabile. Acestea isi pastreaza aspectul frumos timp indelungat, fara sa crape pe timpul iernii, sa se deplaseze sau sa se fizureze din cauza traficului intens. Contacteaza echipa noastra de specialisti in beton amprentat! (vezi portofoliu)

Cere o Oferta de Pret in Ramnicu Valcea – Vei primi un raspuns in maxim 24h!

» vanzari@beton-amprentat.net «


    Introduceti codul de securitate captcha

    Beton amprentat Ramnicu Valcea (Dragasani, Babeni, Calimanesti, Horezu, Brezoi, Balcesti, Berbesti, Baile Olanesti, Ocnele Mari, Baile Govora si toate localitatile din judetul Valcea)